0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Giuseppe Lamers

Giuseppe Lamers
Giuseppe Lamers
Giuseppe Lamers
Giuseppe Lamers
Kunstenaars:

Giuseppe Lamers maakt beelden in een strakke en zeer herkenbare stijl, in keramiek en brons. Een beeld is er eerst in keramiek, en als het hem bevalt gebruikt hij het beeld om een mal te maken en het dan in brons te gieten. De beelden van keramiek zijn handgemaakt, unieke exemplaren. De beelden zijn geabstraheerd en toch expressief. Giuseppe Lamers maakt mensen van vlees en bloed, ieder kan zichzelf erin herkennen!

Giuseppe Lamers

DE ZOMER IS BEGONNEN IN GEES

Na een koud en nat voorjaar begint de tuin zich nu snel te ontplooien.   De bomen lopen uit en de eerste bloeiers laten zich zien. Veel vogels bouwen hun nest en dansen de verleiding.
Tegen deze achtergrond hebben meer dan 30 kunstenaars hun mooiste beelden, schilderijen, sieraden en andere objecten opgesteld en opgehangen.

Een spectaculaire expositie is uitgerold, vol verrassingen. Voor de trouwe bezoekers van Beelden in Gees zijn er oude bekenden, maar ook hebben we weer een keur aan nieuwe kunstenaars naar Gees kunnen lokken. Ze komen uit Nederland, Duitsland, België  en Frankrijk, alle denkbare materialen zijn door hen gebruikt. Een aparte groep is die van de net-afgestudeerden van de Klassieke Academie; zij tonen hun talent.  Om bij te komen van alle indrukken biedt het terras van de brasserie voor ieder een hapje en een drankje, met uitzicht op tuin en kunst. En op woensdagavonden in de zomer is er muziek in de tuin. 
Een echt dagje uit bij Beelden in Gees!