0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Susanne Tack

Susanne Tack
Susanne Tack
Susanne Tack
Susanne Tack
Kunstenaars:

Susanne Tack maakt grote geometrische, abstracte schilderijen. De inkleuring van de schilderijen contrasteert met de harde lijnen en banen op het doek. De kleuren zijn zacht en de penseelstreken zichtbaar.
De abstractie wordt gedempt door de levendige inkleuring. Daarnaast maakt zij collages en reliëfs van gebruikt papier: tijdschriften, golfkarton, reclamefolders, boeken. De materialen worden geknipt en gesneden, gevouwen en in een kader gelijmd. De oorsprong van het materiaal blijft herkenbaar en stelt de kijker vragen.  Wat is het verhaal van het materiaal oorspronkelijk? Wat kunnen we er nu in zien? Een soort microkosmos die vertelt over ritme en over vergankelijkheid en actuele gebeurtenissen. 

Susanne Tack

DE ZOMER IS BEGONNEN IN GEES

Na een koud en nat voorjaar begint de tuin zich nu snel te ontplooien.   De bomen lopen uit en de eerste bloeiers laten zich zien. Veel vogels bouwen hun nest en dansen de verleiding.
Tegen deze achtergrond hebben meer dan 30 kunstenaars hun mooiste beelden, schilderijen, sieraden en andere objecten opgesteld en opgehangen.

Een spectaculaire expositie is uitgerold, vol verrassingen. Voor de trouwe bezoekers van Beelden in Gees zijn er oude bekenden, maar ook hebben we weer een keur aan nieuwe kunstenaars naar Gees kunnen lokken. Ze komen uit Nederland, Duitsland, België  en Frankrijk, alle denkbare materialen zijn door hen gebruikt. Een aparte groep is die van de net-afgestudeerden van de Klassieke Academie; zij tonen hun talent.  Om bij te komen van alle indrukken biedt het terras van de brasserie voor ieder een hapje en een drankje, met uitzicht op tuin en kunst. En op woensdagavonden in de zomer is er muziek in de tuin. 
Een echt dagje uit bij Beelden in Gees!