0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Elena Arosio

Elena Arosio
Elena Arosio
Elena Arosio
Kunstenaars:

Elena Arosio houdt ervan om klei, het oudste werkmateriaal dat er is, op een draaischijf om te zetten in een soepele vorm, met eenvoudige lijnen. Het object wordt “rookstook” gebakken, een oude techniek die ze opnieuw interpreteert. De hitte, de rook en de vlammen produceren zuivere en originele kleuren die het karakter van de gedraaide vorm onderstrepen. Elk werk drukt de interactie uit van vakmanschap en de oncontroleerbare kracht van vuur.

Elena Arosio

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.