0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Hennie Broers

Hennie Broers
Hennie Broers
Kunstenaars:

Hennie Broers is sieradenkunstenaar. De eerste broches en oorbellen maakte ze van rubber en hout, maar na het volgen van cursussen edelsmeden heeft ze de overstap naar zilver en goud gemaakt. Zij maakt gebruik van combinaties met natuurlijke materialen, zoals edelstenen, ebbenhout of de naalden van een Afrikaans stekelvarken. Inspiratie voor het ontwerpen van een sieraad vindt ze vooral in de natuur. Haar sieraden zijn een lust voor het oog! 

Hennie Broers

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.