0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Giuseppe Lamers

Giuseppe Lamers
Giuseppe Lamers
Kunstenaars:

De mannetjes en vrouwtjes die Giuseppe Lamers boetseert, voelen zich erg welkom bij Beelden in Gees; ook dit jaar bevolken zij een deel van de tuin. In brons of keramiek, op een bankje, in een pilaar of samen op een sokkel. Ook al hebben ze geen gezicht, je voelt de glimlach die je tegemoet komt. En vanzelf glimlach je terug! Als je vervolgens met een doosje de galerie verlaat, glimlach je nog steeds…..

Giuseppe Lamers

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.