0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Jean-Paul Landreau

Jean-Paul Landreau
Jean-Paul Landreau
Kunstenaars:

Het keramiek van Jean-Paul Landreau kenmerkt zich door de veelkleurigheid en barokke vormen; het is ons vreemd en er valt veel in te zien. Hij kleurt de klei met een kwast, als is het een schilderij. Hij tekent figuren door ze in de klei te krassen: gezichten, muziekinstrumenten, bootjes. Kleurvlakken creëert hij door bolletjes verf op het keramiek te druppelen. Ieder object vertelt zijn eigen verhaal! 

Jean-Paul Landreau

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.

Daarna is er nog een herfstexpositie. Dit jaar organiseert de AKKA, de vereniging van afgestudeerden van de Klassieke Academie, een expositie in samenwerking met de Haagse Kunstkring. Veel kunst in de galerie en in een deel van de tuin.   Deze expositie gaat open op 18 oktober en sluit op 8 december. Open op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen, van 12.00 tot 17.00 uur. Nadere informatie volgt.