0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Carola Wedell

Carola Wedell
Carola Wedell
Kunstenaars:

Carola Wedell maakt haar bronzen beelden van binnenuit, als een knop in een plant die zich langzaam ontvouwt. Er ontstaat een organisch beeld dat vitaal, expressief en luchtig is, ondanks dat het gebruikte materiaal zwaar is. Het beeld straalt alsof het van goud is, als je eromheen loopt zie je het beeld steeds in een andere vorm. De beelden van Carola Wedell blijven daardoor spannend! 

Carola Wedell

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.